ГоловнаНовини ЖКГТранспортХарківські трамваї поїдуть зміненими маршрутами

Харківські трамваї поїдуть зміненими маршрутами

Через ремонт трамвайних колій у Харкові зміниться рух електротранспорту. Зокрема, це стосується трамваїв №23 та 26. Заходи вживаються тимчасово.

У Харкові через ремонт трамвайних колій на пр. Тракторобудівників змінять свої маршрути трамваї № 23 та 26. Про це повідомляє прес-служба Харківської міської ради.

«Рух трамваїв по пр. Тракторобудівників - на ділянці від вул. Героїв Праці до Салтівського шосе - буде заборонено з 9:00 до 17:00 12 жовтня» - йдеться у повідомленні.

При цьому зауважується, що відповідні заходи вживаються через ремонт трамвайних колій на пр. Тракторобудівників.

Також додається, що у цей час трамвай №23 курсуватиме наступним чином: ст. «Південно-Східна» - пр. Московський - пр. Тракторобудівників - Салтівське шосе - 602 м/р;

частина трамвайного маршруту №26: парк ім. Горького - вул. Весніна - вул. Шевченко - вул. Героїв Праці - пр. Тракторобудівників - ст. «Салтівська»;

інша частина маршруту №26: ст. «Південно-Східна» - пр. Московський - пр. Тракторобудівників - Салтівське шосе - 602 м/р.

Примітно, сьогодні у місті до 19:00 закрито для руху транспорту вул. Клочківську - на ділянці від вул. Близнюківської до вул. Новгородської. Це пов'язано з капітальним ремонтом вул. Клочківської. Рух організований по правій смузі в бік пр. Перемоги.

 
Коментарі (0)