ГоловнаНовини ЖКГТранспортХарківські трамваї припинять курсування

Харківські трамваї припинять курсування

Трамваї Харкова 1 лютого припинять курсування у зв’язку з ремонтно-відновлювальними роботами на перехресті двох вулиць. Окрім того, електротранспорт інших маршрутів змінить траси слідування. Втім, зміни у курсуванні трамваїв триватимуть декілька годин.
У Харкові 1 лютого трамваї маршрутів №16 та 16А припинять курсування. Зміни діятимуть з 10:00 до 13:00. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської міської ради.
 
Припинення роботи електротранспорту пов'язані з проведенням ремонтно-відновлювальних робіт на перехресті вул. Героїв Праці та вул. Гвардійців Широнінців. У зв’язку з цим рух трамваїв по вул. Героїв Праці на ділянці від вул. Академіка Павлова до пр. Тракторобудівників буде заборонено.
 
Обмеження також спричинять зміни у маршрутах трамваїв інших маршрутів.
 
Так, частина трамвайного маршруту №26 працюватиме за схемою: розворотне коло «Південно-Східний» - пр. Московський - пр. Тракторобудівників - розворотне коло «Салтівський».
 
Частина трамвайного маршруту № 26  рухатиметься так: розворотне коло «Парк ім. Горького» - вул. Весніна - вул. Шевченка - розворотне коло «Журавлівський гідропарк».
 
Трамвайний маршрут №27 пролягатиме на ступним чином: розворотне коло «Новожаново» - вул. Москалівська - вул. Гольдбергівська - вул. Молочна - пл. Повстання - пр. Московський - вул. Академіка Павлова - вул. Віринська - вул. Шевченка - розворотне коло «Журавлівський гідропарк».
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше,  у Харкові з 28 січня обмежено рух транспорту вулицею Даргомижського. Зазначається, що заборона на проїзд стосується ділянки від перехрестя з пр. Ново-Баварським до будинку №103а цього ж проспекту. Частина дороги буде закрита для транспорту до 22 лютого.
 
Коментарі (0)