ГоловнаНовини ЖКГТранспортХарківські трамваї та тролейбуси змінили маршрути

Харківські трамваї та тролейбуси змінили маршрути

У Харкові частина тролейбусів та трамваїв змінили свої маршрути. Деякий електротранспорт припинив курсувати. Це пов’язано із знеструмленням електроліній на деяких маршрутах.

У Харкові сьогодні тимчасово припинили електропостачання на кількох трамвайних та тролейбусних лініях, що спричинило зміну деяких маршрутів електротранспорту та тимчасове припинення курсування кількох тролейбусів. Влада міста аргументує це необхідністю зменшення споживання електроенергії. Про це «Україна Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

«АК «Харківобленерго» сьогодні, 15 грудня, знеструмила лінії на деяких трамвайних і тролейбусних маршрутах міста. Це пов'язано з необхідністю зменшити споживання електроенергії», - йдеться в повідомленні.

Так, трамваї №16,16А, 20, 23,26,27 та тролейбуси №2,11,27,40 змінили свої маршрути. Тролейбуси №7,45 та 46 не курсують. 

Наразі час відновлення графіків курсування міських тролейбусів та трамваїв невідомий.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, в п’ятницю у Харкові, задля зменшення споживання електроенергії, знеструмили лінії на деяких трамвайних і тролейбусних маршрутах міста. Тож, електротранспорт також працював  за зміненими графіками. Деякі тролейбуси не курсували.

 
Коментарі (0)