ГоловнаНовини ЖКГТранспортХарківські водії автобусів змінюють імідж

Харківські водії автобусів змінюють імідж

Харківські автоперевізники переодягають водіїв автобусів у формені сорочки і працюють над позитивним іміджем своїх працівників.

Харківські автоперевізники переодягають водіїв автобусів у формені сорочки і працюють над позитивним іміджем своїх працівників.

Про це заявив директор автотранспортного підприємства ТОВ «Експрес» Олександр Степко, інформує прес-служба міськради.

За його словами, АТП ТОВ «Експрес» на сьогодні одягло в сині сорочки з коротким рукавом усіх своїх водіїв - 158 чоловік. Вони обслуговують 14 маршрутів на 80 автобусах підприємства.

Директор АТП пояснив, що побажання керівництва міста збіглися з ініціативою перевізників одягнути водіїв у форму. Крім того, як стверджує Олександр Степко, тепер за культурою поведінки водія стежитимуть ще суворіше.

«Раніше в нашій країні була повага до форми. Завжди можна було впізнати працівника пошти, льотчика, водія автобуса, який був одягнений у блакитну сорочку, а взимку - у темно-синій кітель. На сьогодні у формі залишилися самі залізничники, працівники органів контролю. Тепер ми починаємо відроджувати цю традицію в надії на те, що відродиться повага до нашої професії. А водії, одягнувши форму, відчуватимуть більшу відповідальність. Адже бувають випадки, коли на водія неможливо дивитися - брудні майки, напівголі тіла», - підкреслив директор підприємства.

Олександр Степко відзначив, що до підбору форми підходили індивідуально - розміри добирали з урахуванням особливостей фігури кожного працівника. Також брали до уваги і практичність одягу, з урахуванням специфіки роботи водія.

За словами директора АТП, форму для водіїв автобусів на автотранспортних підприємствах Харкова почали вводити з 9 травня. У кожного перевізника свій стиль форменого одягу, обов'язкова вимога - синій верх. Олександр Степко додав, що до Чемпіонату Європи з футболу 2012 року всі маршрути міста обслуговуватимуть одягнені у форму водії. 

Анна Недогибченко

 
Коментарі (0)