ГоловнаНовини ЖКГТранспортХарківські вулиці закривають для транспорту

Харківські вулиці закривають для транспорту

У Харкові з понеділка заборонять рух транспорту на кількох вулицях міста. У зв’язку з цим будуть внесені зміни і в роботу громадського транспорту.

У Харкові в понеділок з 5:00 буде заборонено рух транспорту по пл. Руднєва - на ділянці від вул. Плеханівської до вул. Руставелі при русі у бік пр. Московського. Обмеження діятимуть до кінця прийому виборчої та іншої документації від виборчих комісій. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

У цей час автобус №279е об'їжджатиме зазначену ділянку наступним чином: вул. Малом'ясницька - вул. Плеханівська - вул. Кірова - вул. Богдана Хмельницького - пр. Московський - і далі за маршрутом.

Пропуск тролейбусів, що прямують з депо, буде забезпечений.

Крім того, рух трамваїв по вул. Академіка Павлова - від пров. Салтівського до вул. Героїв Праці - з 9:00 до 17:00 26-28 жовтня буде заборонено у зв’язку з з ремонтом трамвайних колій по вул. Академіка Павлова - на перегоні від вул. Героїв Праці до вул. Блюхера.

У цей час трамвай №27 змінить шлях слідування наступним чином: ст. «Салтівська» - пр. Тракторобудівників - вул. Героїв Праці - вул. Шевченка - вул. Віринська - вул. Академіка Павлова - пр. Московський - пл. Повстання - вул. Кірова - вул. Першої Кінної Армії - вул. Жовтневої революції - ст. «Новожаново»;

трамваї №16 і 16А не курсуватимуть.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у будинках в низці районів Харкова припинено централізоване водопостачання. Відключення води зумовлені аварійно-відновлювальними роботами на водогоні. У деяких споживачів водопостачання не буде кілька днів.

 
Коментарі (0)