ГоловнаНовини ЖКГТранспортХарківські вулиці закриваються для транспорту

Харківські вулиці закриваються для транспорту

На декількох вулицях Харкова обмежать рух. Відтак, зміняться звичні маршрути громадський транспорту.

У Харкові закриють для проїзду транспорту ряд вулиць. Так, обмеження руху введуть по вул. Громадянській - на ділянці від вул. Мечникова до Харківської набережної, - зазначають у прес-службі Харківської міської ради.

Воно діятиме з 7:00 22 лютого до 3:00 23 лютого.

У Департаменті транспорту уточнили, такі заходи вводяться у зв'язку з влаштуванням фундаменту багатофункціонального комплексу «Нікольський» по вул. Пушкінській, 2.

Також у цей час рух закриють у пров. Слюсарному - на ділянці від вул. Громадянської до вул. Короленка.

Окрім того, від сьогодні і до 24 лютого діятиме обмеження руху по пр. Маршала Жукова - на ділянці від пр. Московського до вул. Олімпійської, по бул. Юр'єва - на ділянці від вул. Межлаука до пр. Маршала Жукова. Також буде заборонено рух по пр. Маршала Жукова - на ділянці від Стадіонного проїзду до місцевого виїзду будинку №3 по бул. Юр'єва.

Це пов'язано з проведенням масових заходів згідно з заявкою Харківської обласної організації Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Молоді регіони».

Так, з 7:00 до 20:00 22 лютого транспорт не ходитиме по пр. Маршала Жукова - на ділянці від пр. Московського до вул. Танкопія, по бул. Юр'єва - на ділянці від вул. Межлаука до пр. Маршала Жукова, по Стадіонному проїзду - на ділянці від місцевого виїзду будинку №2 до пр. Маршала Жукова, по вул. Олімпійській - на ділянці від місцевого виїзду будинку №31 до пр. Маршала Жукова, а також буде обмежено рух транспорту по вул. Межлаука, бул. Юр'єва - на ділянці від вул. Межлаука до вул. Харківських Дивізій, по Стадіонному проїзду та вул. Олімпійській.

У період з 8:45 21 лютого до 5:00 24 лютого будуть змінені маршрути руху деяких автобусів. Вони ходитимуть таким чином:

№102е: пр. 50-річчя СРСР - пр. Московський і далі за маршрутом;
№18е: ст.м. «Маршала Жукова» - пр. Московський - вул. Харківських Дивізій - вул. Танкопія - пр. Маршала Жукова - вул. Героїв Сталінграда - 28 мікрорайон (коло тролейбуса);
№15е: пр. 50-річчя СРСР - пр. Московський - вул. Харківських Дивізій - вул. Танкопія і далі за маршрутом.

З 8:45 21 лютого до 5:00 24 лютого буде заборонено рух тролейбусів по пр. Маршала Жукова, на ділянці від пр. Московського до вул. Танкопія, з організацією руху тролейбусів наступним чином:

№1: 28 мікрорайон - пр. Героїв Сталінграда - пр. Маршала Жукова - вул. Танкопія - бул. Богдана Хмельницького;
№25: не курсує.

 
Коментарі (0)