ГоловнаНовини ЖКГТранспортХарківська міськрада знайшла гроші на будівництво метро

Харківська міськрада знайшла гроші на будівництво метро

Харківська міськрада виділила десятки мільйонів гривень на відновлення будівництва ділянки метрополітену від станції «Олексіївка» до станції «Проспект Перемоги».

Харківська міськрада направла 40 млн грн на будівництво дільниці третьої лінії метрополітену від ст. м «Олексіївська» до ст. м «Перемога». Гроші виділили за рахунок перерозподілу асигнувань, передбачених на капітальний ремонт вулично-дорожньої мережі. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Харківської міської ради.

«На ці кошти після тимчасової заморозки будівництва належить виконати ряд робіт: закрити підземну частину платформного ділянки, засипати котлован і упорядкувати прилеглу територію. Крім того, по проспекту Перемоги відновлять рух трамваїв», - йдеться в повідомленні.
 
Також депутати збільшили видатки на оплату комунальних послуг і енергоносіїв, що споживаються бюджетними установами міста, на 12,9 млн грн, на поточний ремонт вулично-дорожньої мережі міста - на 12,2 млн грн, на фінансову підтримку КП «Шляхрембуд» - на 5 млн грн, на виконання заходів в рамках комплексної програми «Інновації в пріоритетних напрямках розвитку галузі охорони здоров'я в місті Харкові на 2011-2015 роки» - на 2,3 млн грн. 
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у зв'язку з ремонтом трамвайних колій на вул. Кривомазова, рух трамваїв на ділянці від вул. Жовтневої революції до розворотного кола «Новоселівка» буде заборонено.
 
Коментарі (0)