ГоловнаНовини ЖКГТранспортХарківське перехрестя перекриють для авторуху

Харківське перехрестя перекриють для авторуху

Авторух на одній з вулиць Харкова буде тимчасово обмежено. Новий графік діятиме протягом декількох днів. Причина - виконання робіт з відновлення руху трамваїв.

У Харкові буде тимчасово обмежено авторух на перетині вулиць Академіка Павлова та Героїв Праці. Транспорт не зможе їздити на цій ділянці з 7:00 2 червня до 20:00 7 червня. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Харківської міської ради.

Перекриття пов'язане з виконанням робіт з відновлення руху трамваїв на цьому перехресті. 

Рух організовують наступним чином: 
 
- щодоби з 7:00 до 10:00 по тимчасовому місцевому проїзду односторонній рух транспорту буде здійснюватися від вул. Академіка Павлова в бік вул. Героїв Праці, а об'їзд зазначеної ділянки з одностороннім рухом буде відбуватися через вул. Барабашова та вул. Блюхера; 
 
- щодоби з 10:00 до 17:00 і з 20:00 до 7:00 по тимчасовому місцевому проїзду здійснюватиметься двосторонній рух транспортних засобів; 
 
- щодоби з 17:00 до 20:00 по тимчасовому місцевому проїзду здійснюватиметься односторонній рух транспорту від вул. Героїв Праці в бік вул. Академіка Павлова, а об'їзд зазначеної ділянки з одностороннім рухом буде відбуватися через вул. Блюхера та вул. Барабашова.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», пасажирів харківської підземки чекають зміни. З 2 червня поїзди метрополітену будуть курсувати за новим графіком.
 
Коментарі (0)