ГоловнаНовини ЖКГТранспортХарківський електротранспорт обладнають Wі-Fі

Харківський електротранспорт обладнають Wі-Fі

У харківському громадському електротранспорті з’явиться безкоштовний Wі-Fі. Такими ж системами бездротового доступу до мережі Інтернет планують в подальшому облаштувати і харківське метро.

У Харкові планують облаштувати міські трамваї та тролейбуси системами безкоштовного бездротового доступу до мережі Інтернет (Wі-Fі). Реалізувати цей проект планують вже в цьому році. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

Наразі системи бездротового зв’язку з мережею Інтернет проходить тестування. Крім цього, встановити Wі-Fі також планують і в харківській підземці.

«Також у планах - встановити Wi-Fi в метро, але першочергові перспективи все ж стосуються наземного електротранспорту. Спочатку Інтернетом можна буде користуватися в трамваях і тролейбусах, що курсують від Олексіївки до центру, пізніше ми розширимо кількість таких маршрутів», - повідомили у міськраді.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, Київ отримає 15 нових тролейбусів надвеликої місткості типу Т 90110 за контрактом із ПАТ «АК «Богдан Моторс», відповідно до кредитної угоди з Європейським банком реконструкції та розвитку. Крім цього, до кінця року очікується отримати ще 66 тролейбусів.

 
Коментарі (0)