ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГХарківський метрополітен підгодували коштами

Харківський метрополітен підгодували коштами

Харківський метрополітен отримав черговий транш на будівництво. 25 млн грн піде на спорудження ст. м. «Перемога».

Харківське метро отримало фінансову допомогу. Транш на будівництво ст. м. «Перемога» у розмірі 25 млн грн надійшов учора на рахунки генерального підрядника. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

За словами директора Департаменту будівництва і дорожнього господарства Володимира Чумакова, будівництво йде темпами, прописаними в графіках. За попередніми даними, будівництво станції планується повністю закінчити наступного року.
 
«Будівництво метро не передбачає зупинки, роботи йдуть цілодобово і цілорічно. Після того як буде готовий вестибюль під землею, всередині почнуться більш інтенсивні роботи з оздоблення та проведення спецкоммунікацій. Всі роботи з відновлення руху та благоустрою територій, прилеглих до зони будівництва, будуть завершені максимум до Дня міста», - підкреслив директор департаменту.
 
За його словами, зараз на будівництві повністю виритий котлован, проводиться монтаж залізобетонних конструкцій, електро- і вентиляційних систем, обладнання нової станції.
 
Нагадаємо, кошторисна вартість будівництва ст. м. «Перемога» становить близько 400 млн грн, з них на сьогоднішній день генпідряднику вже перераховано понад 62 млн грн. За словами Володимира Чумакова, наступний транш на будівництво станції планується отримати в січні 2014 року.

 
Коментарі (0)