ГоловнаНовини ЖКГТранспортХарківський метрополітен знову залишився без ремонту

Харківський метрополітен знову залишився без ремонту

Комунальне підприємство "Харківський метрополітен" вдруге скасував тендер на установку обладнання, технічне переоснащення та ремонт свого рухомого складу з очікуваною вартістю 630 млн гривень

Комунальне підприємство "Харківський метрополітен" вдруге скасував тендер на установку обладнання, технічне переоснащення та ремонт свого рухомого складу з очікуваною вартістю 630 млн гривень. Про це свідчать дані в системі державних закупівель ProZorro.

Причиною скасування торгів стала подача менше 2 заявок на участь. Заявку подала лише компанія "Ваго-Рев" з пропозицією 629,850 млн гривень.

В інвентарному парку харківського метрополітену знаходиться 328 вагонів 1962-2015 років випуску, в тому числі вагон-вимірювач шляхів і вагон для маневрових переміщень.

Нагадаємо, "Харківський метрополітен" оголосив перший тендер на ремонт вагонів 6 травня 2019 року зі очікуваною вартістю 630 млн гривень. 4 червня метрополітен вже скасував цей тендер, оскільки тоді теж було подано менше двох заявок на участь в аукціоні. Єдиною компанією, яка подала заявку на участь, теж була "Ваго-Рев" з аналогічною пропозицією 629,850 млн гривень.

 

 
Коментарі (0)