ГоловнаНовини ЖКГТранспортХарківський трамвай змінить маршрут руху

Харківський трамвай змінить маршрут руху

У Харкові змінять маршрут руху одного з трамваїв. Це пов'язано з проведенням робіт з відновлення зруйнованої ділянки колектора по вул. Конєва.

Маршрут руху харківського трамваю №7 буде змінено з 9:00 до 16:00 з 3 по 6 березня. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

Це пов'язано з проведенням робіт з відновлення зруйнованої ділянки колектора по вул. Конєва, в районі будинку №53. На цей період буде заборонено рух трамваїв по вул. Конєва та вул. Жовтневої революції, на ділянці від вул. Конєва до вул. 1-ї Кінної армії.
 
Трамвай №7 буде ходити наступним чином: ст. «Новоселівка» - вул. Кривомазова - вул. Жовтневої революції - вул. 1-ї Кінної армії - пер. Рибасівський - вул. Греківська - вул. Університетська - пл. Пролетарська - вул. Полтавський шлях - вул. Червоноармійська - Південний вокзал.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», мешканці приватного сектору Харкова заборгували за послуги з вивозу ТПВ понад 3 млн грн. Ситуацію в місті не змінить навіть підвищення тарифів.
 
Коментарі (0)