ГоловнаНовини ЖКГТранспортХарківський трамвай змінить свій маршрут

Харківський трамвай змінить свій маршрут

Одному з трамваїв Харкова «переграли» маршрут. Це пов'язано з ремонтом трамвайних щляхів. У свій звичний рейс транспорт зможе відправитися на початку літа.

Трамвай №3 в суботу не буде ходити на Залютіно. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Харківської міської ради.

«Рух трамваїв по вулиці Полтавський шлях - на ділянці від розворотного кола «Залютине» до вулиці Червоноармійської - буде заборонено з 9:30 до 18:00 31 травня. Як повідомили в Департаменті транспорту, рух закриють у зв'язку з ремонтом трамвайних колій по вулиці Полтавський шлях - на ділянці від вулиці Єлізарова до вулиці Кашуби», - повідомили в прес-службі.

За інформацією прес-служби, в цей час трамвай №3 курсуватиме наступним чином: ст. «Південний вокзал» - вулиця Червоноармійська - вулиця Полтавський шлях - пл. Пролетарська - вул. Університетська - вул. Греківська - пер. Рыбасовский - вул. Першої Кінної Армії - вул. Жовтневої Революції - ст. «Новожаново».
 
За скороченим маршрутом трамвай буде курсувати і завтра, 27 травня, з 9:30 до 14:30.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», в неділю харків'яни зіткнулися з транспортними незручностями. Через регулювання контактної мережі рух трамваїв Московським проспектом було обмежено.
 
Коментарі (0)