ГоловнаНовини ЖКГТранспортХарківський транспорт гулятиме до ранку

Харківський транспорт гулятиме до ранку

У Новорічну ніч харківський громадський транспорт продовжить свою роботу. Зміни пов'язані з довготривалістю запланованих заходів.

У Харкові метро, наземний електротранспорт і автобуси в ніч з 31 грудня на 1 січня перевозитимуть пасажирів до 3:00. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

«Святкування на площі Свободи біля головної харківської ялинки, в парку Горького та інших місцях затягнеться глибоко за північ, і ми повинні забезпечити можливість людям добратися додому у всіх напрямках. Метрополітен і наземний електротранспорт готовий, як і в минулі роки, працювати до ранку. Головне, щоб харків'яни дізналися про це заздалегідь і могли з урахуванням цього будувати новорічні плани», - зазначив міський голова Геннадій Кернес.

Окрім того, мер міста додав, що Департаментом транспорту було розроблено також схему організації руху навколо пл. Свободи в новорічну ніч.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Житомирі на маршрут вийшов святковий тролейбус. Міська влада запевняє, що у новорічну ніч та Різдво він перевозитиме пасажирів безкоштовно.

 
Коментарі (0)