ГоловнаНовини ЖКГТранспортХарківський транспорт подовжує шлях

Харківський транспорт подовжує шлях

Один з автобусних маршрутів Харкова буде продовжено. Таке рішення місцевої міськради пов'язано з прагненням убезпечити учасників дорожнього руху від небезпечних ділянок трас.

Харківський автобусний маршрут №75е буде продовжено до заводу «Надія» в Пісочині. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Харківської міської ради.

Зокрема, автобуси курсуватимуть наступним маршрутом: ст. м. «Холодна Гора» - вул. Полтавський шлях - вул. Клапцова - Комсомольське шосе (у зворотному напрямку - Полтавський шлях) - вул. Наріманова - пр. Постишева - вул. Китаєнка - пр. Ілліча - завод «Надія».

Як повідомив директор Департаменту транспорту Сергій Дульфан, таке рішення перш за все було пов'язано з тим, що велика кількість школярів, які живуть у селищі Пісочин, навчаються в міських школах і щодня перетинають Окружну дорогу, що викликає занепокоєння.
 
«На перетині проспекту Ілліча та Окружної нерідко трапляються дорожньо-транспортні пригоди, у тому числі з постраждалими та загиблими. Щоб виключити регулярний вихід дітей на проїжджу частину в цьому місці, а також забезпечити транспортну доступність приєднаних територій, ми продовжили цей автобусний маршрут», - зазначив директор Департаменту транспорту.
 
 
Коментарі (0)