ГоловнаНовини ЖКГТранспортХарківський тролейбус змінить маршрут

Харківський тролейбус змінить маршрут

У Харкові змінять трасу слідування одного із тролейбусів. Однак, такі заходи тимчасові та спричинені ремонтом теплотраси над проїжджою частиною однієї з вулиць.

У Харкові завтра відкоригують маршрут тролейбуса №6. Однак, зміни тимчасові та будуть діяти з 9:00 до 14:00. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

Зміни маршруту тролейбуса пов’язані з проведенням ремонту на теплотрасі над проїжджою частиною по вул. Валдайській, в районі будинків №24-26.

Тож, кілька годин електротранспорт курсуватиме наступним чином: вул. Університетська - пров. Соляниківський - вул. Гамарника - вул. Вернадського - пр. Гагаріна - вул. Аерофлотська - аеропорт.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Харкові заборонять рух транспорту на вул. Чернишевській. Обмеження будуть діяти місяць – з 7:00 28 травня по 22:00 28 червня. Зокрема, буде перекрито ділянку від вул. Петровського до вул. Іванова. Незручності зумовлені проведенням капітального ремонту на вул. Чернишевській.

 
Коментарі (0)