ГоловнаНовини ЖКГТранспортХарківським трамваям скоригували маршрути

Харківським трамваям скоригували маршрути

У неділю деякі харківські трамваї курсуватимуть за зміненими маршрутами. Це пов'язано з проведенням ремонту трамвайних колій по вул. Морозова в районі зупинки «Алея Слави».

У Харкові деякі трамваї тимчасово змінять свої маршрути. Про це повідомляє прес-служба Харківської міської ради.

«Рух трамваїв по пр. Героїв Сталінграда та вул. Морозова, на ділянці від пр. Героїв Сталінграда до вул. Плеханівської, з 9:00 до 16:00 9 листопада буде заборонено. Це пов'язано з проведенням ремонту трамвайних колій по вул. Морозова в районі зупинки «Алея Слави». – зокрема, йдеться у повідомленні.

При цьому уточнюється, що на цей період рух трамваїв буде організовано таким чином:

№5: ст. «Південний вокзал» - вул. Полтавський шлях - пл. Конституції - пр. Московський - пл. Повстання - вул. Кірова - вул. Плеханівська - зупинка «Парк Артема»;

№8: ст. «602 мікрорайон» - Салтівське шосе - пров. Салтівський - вул. Академіка Павлова - пр. Московський - пл. Повстання - вул. Кірова - вул. Плеханівська - зупинка «Парк Артема».

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, також у цей день в місті перекриють рух транспорту на одному з проспектів. Внаслідок цього зміниться траса курсування ряду автобусів та тролейбусів.

 
Коментарі (0)