ГоловнаНовини ЖКГТранспортХарківським трамваям відкоригують маршрути

Харківським трамваям відкоригують маршрути

Завтра деяким харківським трамваям тимчасово змінять маршрути. Це пов'язано з знеструмлення контактної мережі по вул. Шевченка.

У Харкові трамваї №16 і 26 тимчасово змінять свої маршрути. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Харківської міської ради.

Рух трамваїв по вул. Шевченка, на ділянці від вул. Матюшенко до Журавлівського гідропарку, з 10:00 до 12:00 19 листопада буде заборонено.
 
Як повідомили в Департаменті транспорту, це пов'язано з знеструмлення контактної мережі по вул. Шевченка - на ділянці від вул. Кольцовской до вул. Ростовській - при проведенні ремонтних робіт КП «Міськсвітло». 
 
Рух трамваїв буде організовано наступним чином: 
 
№16 та 16а: ст. «Салтівська» - пр. Тракторобудівників - вул. Героїв Праці - вул. Шевченка - ст. «Журавлівський гідропарк»; 
 
№26: ст. «Південно-Східна» - пр. Московський - пр. Тракторобудівників - вул. Героїв Праці - вул. Академіка Павлова - вул. Веринская - вул. Матюшенко - вул. Весніна - ст. «Парк ім. Горького».
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», в кількох районах міста тимчасово припинено водопостачання. Це пов'язано з проведенням аварійно-відновлювальних робіт на водопровідних мережах.
 
Коментарі (0)