ГоловнаНовини ЖКГТранспортХарківським тролейбусам тимчасово перекривають проїзд

Харківським тролейбусам тимчасово перекривають проїзд

У Харкові частково обмежують рух деяких тролейбусів та трамваїв. Обмеження вводяться до 20 серпня.

Рух тролейбусів по пр. Гагаріна, на ділянці від вул. Університетської до вул. Одеської, буде заборонено з 6:00 18 серпня до 6:00 20 серпня. Про це «Україні Комунальні» повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

Зазначається, що це пов'язано зі скороченням термінів виконання робіт з укладання верхнього шару асфальту по пр. Гагаріна: раніше планувалося, що ці роботи будуть закінчені на день пізніше - 21 серпня.

На це період рух тролейбусів буде організовано таким чином:

№3: вул. 12 квітня - пр. Косіора - пр. Героїв Сталінграда - вул. Одеська;

№5: не курсує;

№6: ст. «Основа» - вул. Деповська - вул. Південнопроектна - пр. Гагаріна - пр. Героїв Сталінграда - парк «Зустріч».

Крім того, з 13:00 до 18:00 19 серпня буде заборонено рух трамваїв по вул. 1-ї Кінної армії - на ділянці від пров. Рибасівського до пр. Гагаріна - і на вул. Кірова, від пр. Гагаріна до перехрестя з вул. Плеханівською.

На цей період трамваї №27А та 27Б рухатимуться наступним чином: ст. «Новожаново» - вул. Жовтневої революції - вул. 1-ї Кінної армії - пров. Рибасівський - вул. Греківська - пл. Рози Люксембург - пл. Конституції - пр. Московський - вул. Кірова - вул. Плеханівська - парк Артема.

Як повідомляла «Україна Комунальна», у столиці в період з 22 години 16 серпня до 14 години 19 серпня на низовій стороні Московського мосту (в бік проспекту Генерала Ватутіна), в першій смузі рух автотранспорту буде частково обмежено.

 
Коментарі (0)