ГоловнаНовини ЖКГТранспортХарківському громадському транспорту перетасували маршрути

Харківському громадському транспорту перетасували маршрути

На деяких вулицях Харкова діятимуть обмеження руху. У зв'язку з цим тимчасово змінюється схема руху міського транспорту.

У зв'язку з проведенням першого Харківського міжнародного марафону, який запланований на 12 квітня, схема руху міського транспорту у цей день значно зміниться. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

Зокрема, у повідомленні йдеться, що з 1:00 до 12:30 12 квітня буде припинено рух транспорту на затвердженому маршруті руху учасників марафону: вул. Сумська (на ділянці від пр. Правди до пров. Мечникова) - пл. Театральна - вул. Чернишевська (від пл. Поезії до вул. Іванова) - вул. Іванова (від вул. Чернишевської до пл. Свободи).

Окрім цього з 1:00 до 18:00 12 квітня буде припинено рух транспорту за маршрутом: вул. Сумська (на ділянці від пр. Правди до пров. Мечникова) - пл. Конституції (при русі від пр. Московського у бік пров. Мечникова) - вул. Короленка (від пл. Конституції до вул. Пушкінської) - вул. Пушкінська (від вул. Короленка до вул. Весніна) - вул. Весніна (від вул. Пушкінської до вул. Чернишевської) - пл. Першого Травня - вул. Сумська (від пл. Першого Травня до вул. Деревянка) - Бєлгородське шосе (від вул. Дерев'янка до виїзду з міста Харкова) - вул. Академіка Курчатова - вул. Білої Акації - вул. Новгородська (від вул. Динамівської до пр. Леніна) - пр. Леніна - вул. Динамівська (від вул. Новгородської до пров. Фанінського) - вул. Сумська (від пл. Першого Травня до пр. Правди) - пр. Правди (від вул. Сумської до пр. Леніна) - пр. Леніна (від пр. Правди до пл. Свободи) - пл. Свободи.

«Рух транспорту поетапно відновлюватиметься відповідно з контрольним часом проходження траси учасниками марафону» - наголошується у повідомленні.

Також зауважується, що з 21:00 11 квітня до 5:00 13 квітня буде заборонено рух трамваїв по вул. Мироносицькій, вул. Маяковського, вул. Трінклера, пр. Правди, спуску Пасіонарії із забороною руху трамваю №12.

Також з 21:00 11 квітня до 15:00 годин 12 квітня буде заборонено рух трамваїв по Білгородському шосе, вул. Сумській, пл. Першого Травня, вул. Весніна, спуску Весніна та вул. Матюшенка (від спуску Весніна до вул. Шевченка).

У цей час трамвай №26 ходитиме в такий чином: ст. «Південно-Східна» - пр. Московський - пр. Тракторобудівників - вул. Героїв Праці - вул. Шевченка - ст. «Журавлівський гідропарк».

Крім того, 12 квітня буде заборонено рух тролейбусів №2, 12, 18.

Також цього дня на період проведення марафону будуть внесені зміни в роботу низки пасажирських автобусів на міських маршрутах. Докладно з цими змінами можна ознайомитися тут.

 
Коментарі (0)