ГоловнаНовини ЖКГТранспортХарківську підземку чекає подорожчання

Харківську підземку чекає подорожчання

Проїзд в метро буде коштувати 5 гривень, в трамваях і тролейбусах — 4 гривні. Рішення набере чинності після публікації в газеті “Харьковские известия”
У Харкові подорожчає проїзд у метро та наземному електротранспорті. Відповідне рішення було прийнято вчора 28 березня під час засідання Харківської міської ради, повідомляє прес-служба Харківської міської ради.
 
Згідно з повідомленням, проїзд в метро буде коштувати 5 гривень, в трамваях і тролейбусах — 4 гривні. Рішення набере чинності  після публікації в газеті “Харьковские известия”.
 
"У нас є великий відтік кадрів, тож нам треба піднімати зарплатні робітникам, щоб якось втримати людей, крім того дорожчають деталі та обслуговування рухомого складу", - розповів заступник Харківського міського голови з питань інфраструктури міста.
 

Нагадаємо, що з 1 березня зросла вартість й проїзду у харківських маршрутках. Раніше проїзд в одну сторону коштував 5-6,50 грн, а з першого дня весни 7-8 грн. 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
29 Березня 2018 p. 23:39
Про постійне знецінення українських національних грошей (наразі гривні) начебто усе сказано. Зовні це знецінення виглядає як підвищення зарплат і пенсій , цін і тарифів.