ГоловнаНовини ЖКГТранспортХарківські вулиці «заблокують» для авторуху

Харківські вулиці «заблокують» для авторуху

Одну з вулиць Харкова завтра закриють для транспорту. Обмеження діятимуть добу та зумовлені проведенням ремонту проїжджої частини. У зв'язку з цим внесено зміни і в маршрут міського автобуса

У Харкові завтра з 7:00 обмежать рух транспорту по вул. Лялі Убийвовк. Заборона на проїзд триватиме до 23:00 29 листопада. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

Перекриття вулиці зумовлено проведенням робіт з капітального ремонту проїжджої частини.

«Рух буде заборонено на ділянці від вул. Клочківської до вул. Олексіївської. Проїзд автомобілів оперативних служб і жителів до житлових будинків, розташованих у зазначеній зоні, буде дозволений», - зазначили в міськраді.

На період проведення робіт автобус №245 об'їжджатиме цю ділянку наступним чином: вул. Клочківська - вул. Олексіївська - вул. Целіноградська і далі за маршрутом.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Львівській області перекрили руху транспорту однією з автодоріг регіону. Автодоріці незручності пояснюють проведенням ремонту на залізничному переїзді та радять обирати об’їзні шляхи.

 
Коментарі (0)