ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2024-2025Херсон відзвітував про готовність до опалювального сезону на 80%

Херсон відзвітував про готовність до опалювального сезону на 80%

У Херсоні вже близько 80% комунікацій готово до опалювального сезону. Підготовчі роботи ще тривають. Про це повідомив керівник пресофісу Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Толоконніков
У Херсоні вже близько 80% комунікацій готово до опалювального сезону. Підготовчі роботи ще тривають. Про це повідомив керівник пресофісу Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Толоконніков під час брифінгу.
 
«Що стосується підготовки до опалювального сезону, то в Херсоні близько на 80% вже готові комунікації, проводяться підготовчі роботи», - сказав Толоконніков.
 
Також він зазначив, що в Херсонській області будуть працювати пункти «Незламності».
 
«Вони будуть працювати там де й були, це в основному гуманітарні штаби, які об'єднані з пунктами «Незламності». Генераторами забезпечені всі громади, всі комунальні служби, всі медичні заклади. Якщо буде проблема з електрикою, то там будуть працювати генератори і будуть також забезпечені паливом, особливо пункти «Незламності» в селах», - розповів Толоконніков.
 
Нагадаємо, НАК "Нафтогаз України" заявляє, що з випередженням графіка виконала завдання Кабінету міністрів із накопичення у підземних сховищах (ПСГ) 14,7 млрд куб. м газу.
 
У "Нафтогазі" вважають, що 14,7 млрд куб. м газу має вистачити для проходження опалювального сезону за будь-яких обставин, з урахуванням затрат для додаткової генерації електроенергії.
 

Водночас у компанії розповіли, що, незважаючи на виконаний план для проходження опалювального сезону, Україна продовжує нарощувати видобуток і закачувати газ у ПСГ.  

 
Коментарі (0)