ГоловнаНовини ЖКГТранспортХерсонці оцінять роботу маршрутників

Херсонці оцінять роботу маршрутників

Херсонців будуть залучати до оцінки якості роботи маршрутників. Це допоможе визначити тарифи на проїзд у міських маршрутках.

Підвищення цін на проїзд у маршрутках в Херсоні буде можливо лише в тому випадку, якщо перевізники зможуть переконати людей в необхідності подорожчання. Про це «Україні Комунальній» повідомили у Херсонській міській раді.

В. о. мера Херсона Зоя Бережна підкреслила, що вирішувати будуть мешканці міста, які зможуть оцінити роботу маршрутників на громадських слуханнях. Також будуть порівнюватись ціни на проїзд в інших містах.

В плані підготовки регуляторних актів на 2014 рік, опублікованому на сайті міської ради Херсона, зазначено, що нові тарифи на проїзд у тролейбусах повинні бути підвищені до економічно обґрунтованого рівня, а на проїзд у маршрутках - покривати економічно обґрунтовані.

Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», київська влада досі ще не визначилися з датою подорожчання проїзду в транспорті. Раніше чиновники заявляли про підняття цін з 25 січня 2014 року, зараз же в КМДА прогнозують іншу дату.

 
Коментарі (0)