ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаХерсонщина заманює чеських інвесторів

Херсонщина заманює чеських інвесторів

Херсонська область інтенсивно розвивається у всіх галузях, та є сприятливою для ведення та розвитку бізнесу.

17 квітня 2012 року, в облдержадміністрації Микола Костяк разом зі своїми заступниками провів зустріч з представниками ТОВ «Чеська перспектива Херсон» та  чеськими компаніями «NWT» і «Alurex». 

У ході зустрічі відбулася конструктивна розмова стосовно співробітництва та інвестування. Зокрема, обговорювалися питання щодо впровадження інвестиційних проектів з будівництва сонячної електростанції у Херсонській області.

Голова обласної державної адміністрації Микола Костяк привітав гостей на гостинній Херсонщині та зауважив, що область відкрита до діалогу, на сьогодні тут створені всі умови для ведення бізнесу та впровадження інвестиційних проектів, які б сприяли підтримці позитивного іміджу регіону, створенню нових робочих місць та надходжень в бюджет.

Також розглядалися питання щодо впровадження інвестиційних проектів з будівництва сонячної електростанції у Херсонській області (компанія «NWT») та підприємства з виробництва металевих конструкцій для сонячних електростанцій (компанія «ALUREX»).

Слід зазначити, що компанія «NWT» займає лідируюче положення на Чеському ринку з будівництва сонячних електростанцій. Також компанія «ALUREX» вже 17 років працює в Чеській Республіці та планує зареєструвати підприємство в Херсонській області з вищезазначеного.

Завершуючи зустріч, Микола Костяк наголосив, що Херсонська область інтенсивно розвивається у всіх галузях, та є сприятливою для ведення та розвитку бізнесу. 

 

Джерело - Постфактум

 
Коментарі (0)