ГоловнаНовини ЖКГТранспортХерсонських водіїв залякують «чорним списком»

Херсонських водіїв залякують «чорним списком»

Виконавчий комітет міської ради у вівторок, 19 червня, прийняв рішення про створення Єдиного реєстру водіїв і кондукторів міського пасажирського транспорту загального користування.

Виконавчий комітет міської ради у вівторок, 19 червня, прийняв рішення про створення Єдиного реєстру водіїв і кондукторів міського пасажирського транспорту загального користування (так званих маршруток).

До реєстру будуть включені дані про водіїв маршруток, їх кваліфікації, участь у ДТП, порушення трудової дисципліни та етичних норм спілкування з пасажирами.

Створення реєстру покладено на управління транспорту та зв'язку міста.

«Якщо водія маршрутки, про який в такому реєстрі міститься негативна інформація, звільнять з однієї фірми, то в іншу вже не візьмуть. Такий реєстр буде стимулювати водіїв до нормальної роботи. Проект рішення розглядався на громадських слуханнях за участю перевізників, вони схвалили таку пропозицію», - сказав на засіданні виконкому начальник міськуправління транспорту Олексій Жакун.

Крім того, згідно з рішенням, у випадку, якщо фірми-перевізники відмовляться надавати дані про водіїв, з ними будуть достроково розривати договори на право обслуговування міських пасажирських маршрутів.

Джерело - Площа Свободи

 
Коментарі (0)