ГоловнаНовини ЖКГЖитлоХмельничани отримали компенсацію за здешевленою іпотекою

Хмельничани отримали компенсацію за здешевленою іпотекою

Понад 160 сімей на Хмельниччині впродовж року отримали компенсацію відсотків за програмою здешевленої іпотеки. Компенсація була здійснена вчасно і наразі заборгованості немає.

На Хмельниччині у поточному році держава сплатила у повному обсязі відсотки за кредитними договорами, укладеними раніше із 163 сім’ями в рамках програми здешевлення вартості іпотечних кредитів. Про це повідомляє прес-служба Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву.

Загалом за період дії програми здешевлення вартості іпотечних кредитів нею скористалося 165 родин Хмельницької області.

Зауважимо, наразі нові угоди щодо надання здешевлених іпотечних кредитів не укладаються, оскільки фінансування державних житлових програм на початку року було скорочено. Втім, за раніше укладеними договорами держава дотримується своїх зобов’язань. У Держмолодьжитлі підкреслюють, що сплата відсотків за договорами в рамках цієї програми у поточному році була здійснена своєчасно і заборгованість відсутня.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, сім'ї загиблих під час проведення АТО військовослужбовців звільнили від зобов'язань за кредитами на придбання житла. Замість них рахунки оплатить держава. Відповідне рішення уряд прийняв 24 жовтня.

 
Коментарі (0)