ГоловнаНовини ЖКГТранспортХмельницький: води в кранах не стало, але у тролейбусах потеплішало

Хмельницький: води в кранах не стало, але у тролейбусах потеплішало

Встановлення конвекторів створює комфортну температуру у салонах тролейбусів як для пасажирів, так і для працівників комунального транспорту

Вже більше 20 тролейбусів Хмельницького міського комунального підприємства «Електротранс» обладнані новими електричними обігрівачами (конвекторами).

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Хмельницької міськради.

Як зазначається у повідомленні, необхідність обігріву салонів електротранспорту виникла у зв'язку з тим, що більшість старих тролейбусів не мали обігрівальних пристроїв. Встановлення конвекторів створює комфортну температуру у салонах тролейбусів як для пасажирів, так і для працівників комунального транспорту.

«Ми вирішили проекспериментувати й встановили у тролейбусі № 185 перші три обігрівачі та випустили його по маршруту. Одразу отримали чимало позитивних, схвальних відгуків. За наявності у комунального підприємства прибутків до листопада цього року передбачаємо забезпечити такими обігрівачами весь рухомий склад екологічно чистого транспорту міста», - говорить директор комунального підприємства «Електротранс» Віктор Паламарчук.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)