ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаХмельницький завтра буде без електрики

Хмельницький завтра буде без електрики

Жителів Хмельницького завтра чекає відключення електроенергії. Знеструмлення у місті пояснюють виконанням ремонтних робіт, а також підключенням нових абонентів та очисткою трас повітряної лінії.

У Хмельницькому завтра будуть вимикати електропостачання споживачам на кількох вулицях обласного центру. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Хмельницької міської ради.

Зокрема з 9.00 до 13.00 у зв’язку з ремонтними роботами буде призупинено постачання електроенергії до будинків на вулицях Островського і Качинського (колишня Урицького).

Також, цього ж дня з 13.00 до 16.00 у зв’язку з підключенням нових абонентів будуть знеструмлені вулиці: Дубівська, Ганушевського, О.Вишні та пров. Дубівський.

Окрім того, через чистку траси з 9.00 до 16.00 припинять електропостачання вулиць: Міцкевіча, Торфяної, Кооперативної та провулків Курчактова і Північного.
 
В цей же час, в зв’язку із встановленням електроопори, буде відсутня електроенергія в будинках на вул. Ватутіна.
 
Примітно, з 10.00 до 15.00 без електропостачання будуть вулиця Фельштинська та одноіменний провулок. Знеструмлення зумовлене виконанням профілактичного ремонту.
 
Нагадаємо, мешканців кількох вулиць Одеси попереджають про відключення світла, які пройдуть у місті 13 листопада. Припинення електропостачання спричинено проведенням планових ремонтних робіт та необхідністю обрізки дерев.

 
Коментарі (0)