ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГВ Польщі збільшилась кількість вакансій для українців

В Польщі збільшилась кількість вакансій для українців

У числі розвинених європейських держав особливо виділяється Польща - один з найближчих сусідів України, що пропонує нашим співвітчизникам чимало можливостей для офіційного працевлаштування

У числі розвинених європейських держав особливо виділяється Польща - один з найближчих сусідів України, що пропонує нашим співвітчизникам чимало можливостей для офіційного працевлаштування. Однак самостійна спроба виїхати за кордон часто пов'язана з додатковими витратами, можливими проблемами і переживаннями з приводу самостійного пошуку роботи і місця проживання в умовах мовного бар'єру і незнання місцевого законодавства. Щоб уникнути непорозумінь і в стислі терміни вирішити всі організаційні питання, заручіться підтримкою професіоналів. У їх компетенції:

  • швидкий пошук підходящої вакансії на роботу в Польщі для спеціалістів будь-якого віку і рівня підготовки;
  • врегулювання всіх питань з роботодавцем, включаючи узгодження основних положень і підписання трудового договору;
  • консультаційне та практичне супроводження здобувачів;
  • оформлення віз та виїзних документів;
  • посередництво при укладанні трудового договору;
  • висвітлення питань, пов'язаних з проживанням і харчуванням на новому місці роботи;
  • інші додаткові послуги, необхідність в яких може виникнути в процесі легального працевлаштування українських громадян в Польщі.

Професійна допомога позбавить від зайвих розладів і витрат, дозволяючи швидко і без проблем знайти підходящу роботу і підвищити власний добробут.

Послуги кадрового агентства «Віза Про» для осіб, які бажають знайти роботу в Польщі

Кадрове агентство «Віза Про» запрошує до співпраці всіх, хто має намір знайти постійну або сезонну роботу в Польщі. Пошук ведеться по власній базі актуальних вакансій, які гарантують офіційне оформлення та отримання легального доходу. Одночасно компанія готова зайнятися підготовкою документів для робочої візи, узгодженням аспектів працевлаштування та отриманням запрошення приймаючої сторони. Співробітники агентства супроводжують претендентів на всьому етапі працевлаштування, а також готові прийти на допомогу в разі виникнення труднощів, порушенні ваших прав або бажанні змінити місце роботи.

Перелік документів для працевлаштування

Якщо вас цікавить робота в Польщі для сімейних пар або для жінок необхідно завчасно подбати про оформлення наступних документів:

  • дійсний закордонний паспорт, розрахований на весь термін перебування в іноземній державі;
  • договір медичного страхування на весь термін перебування в країні;
  • шенгенська віза, що дає право на працевлаштування в Європі;
  • офіційне запрошення від польського роботодавця.

Якщо на етапі оформлення одного з перерахованих документів виникли складності, співробітники компанії-організатора охоче прийдуть на допомогу і допоможуть у вирішенні труднощів. Завдяки підтримці професіоналів ви зможете легально перебувати і працювати на

території Польщі, не побоюючись перевірок, великих штрафів і інших санкцій за порушення візового законодавства.

 

 
Коментарі (0)