ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГУ столиці стартував опалювальний сезон

У столиці стартував опалювальний сезон

У Києві сьогодні більше 150 об’єктів соціальної сфери вже підключено до централізованого опалення. Найбільше будівель, які вже отримують тепло знаходяться у Деснянському та Печерському районах міста.

У столиці до централізованого опалення сьогодні підключено 155 об’єктів соціальної сфери. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі ПАТ «Київенерго».

«Станом на 16:40 08 жовтня 2015 р. фахівці ПАТ «Київенерго» підключили до централізованого опалення 155 об'єктів соціальної сфери. Більшість з них підключені в Деснянському районі (59), а також Печерському (29)», - зазначають у компанії.

Зокрема, опалення вже працює у 22 загальноосвітніх школах (4,3% від загальної кількості по місту), 83 дитсадках (15,6%) та 49 лікувальних закладах (10,3%). Запуск теплоносія фахівці компанії здійснюють поетапно та в цілодобовому режимі.

Крім того, в «Київенерго» зазначають, що підключення до опалення об’єктів соціальної сфери міста здійснено на підставі розпорядження Київської міськдержадміністрації № 993, зареєстрованого 2 жовтня 2015 р.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, мешканці столиці за тепло та електроенергію заборгували більше 3 млрд грн. У «Київенерго» зазначають, що заборгованість з боку споживачів загрожує розрахункам компанії з оптовим ринком електроенергії та «Нафтогазом».

 
Коментарі (0)