ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГОдеські пляжі насильно паспортизують

Одеські пляжі насильно паспортизують

Одеським пляжам видадуть паспорти, до яких на вході додаватиметься чітка схема розмежування і надання платних та безоплатних послуг, щоб відвідувачі мали змогу відразу планувати свій відпочинок.

У новому курортному сезоні на одеських пляжах в обов'язковому порядку введено паспорти експлуатації, в яких, серед іншого, зафіксовані й розмежовані місця надання платних і безкоштовних послуг.

До паспортів будуть додаватися схеми, які вивісять біля входу на пляж, - повідомляє «Укрінформ», посилаючись на в.о. начальника управління інженерного захисту території міста та розвитку узбережжя Одеської міськради Олега Сироту.

«На схемі будуть розмежовані й чітко вказані зони надання платних і безкоштовних послуг, щоб уже на вході відвідувач міг все оцінити. Мер особисто провів цілу серію нарад з орендарями одеських пляжів, у тому числі й тих, що розташовані в Аркадії. Їм було поставлено чітку умову: вільний доступ громадян по всьому периметру пляжу, вільне переміщення вздовж води», - сказав Олег Сирота.

За словами посадовця, на сьогодні жоден із одеських пляжів не має підписаного паспорта експлуатації. Планується відкриття спеціальних гарячих ліній, куди можна зателефонувати у разі порушення прав.

Нагадаємо, минулорічного курортного сезону в Одесі розгорілося кілька скандалів, пов'язаних із небажанням орендарів безкоштовно пропускати людей на територію пляжів. Скандали супроводжувалися бійками і залученням міліції.

 
Коментарі (0)