ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГЧому квартири в ЖК HOME & PARK Comfort House популярні серед інвесторів

Чому квартири в ЖК HOME & PARK Comfort House популярні серед інвесторів

Житловий комплекс — це три 17-поверхових будинки. Перша черга активно будується

Неквапливо поснідати, відвести дитину в дитячий садок, що знаходиться в будинку, зайнятися йогою або фітнесом у власному парку, оперативно приїхати в центр Києва для обговорення нового бізнес-проєкту, повечеряти з родиною в найближчому кафе й організувати вечір кінопрем’єр у просторій вітальні — все це реальність для резидентів HOME & PARK Comfort House.

Деталі, які важливо знати про HOME & PARK Comfort House

  • Адреса житлового комплексу: вулиця Бежівка, 14. У рамках проєкту передбачено будівництво трьох 17-поверхових будинків.
  • Клас нерухомості — «комфорт».
  • У ЖК HOME & PARK Comfort House працюватимуть дитячий садок і центр розвитку дитини. Відзначити великі й маленькі події всією сім’єю можна буде в кафе. Будинки оточені власним парком. Тут можна бігати щоранку, організовувати пікніки й кататися на велосипеді вдень, насолоджуватися прогулянкою ввечері й надихатися будь-коли. Планується облаштування дитячого майданчика.
  • Заплановано монтаж камер відеоспостереження в місцях загального користування. За дітьми, що грають на території ЖК ХОУМ енд ПАРК, можна буде стежити зі смартфона. Для цього необхідно встановити мобільний застосунок SFERA (підтримується на iOS і Android).
  • Оформлення прав власності на нерухомість, ремонт у квартирі, прибирання місць загального користування, інженерно-технічне обслуговування будинку — оперативне розв’язання цих та інших питань забезпечує управляюча компанія ATMOSFERA.
  • До Хрещатика можна дістатися протягом 40 хвилин на автівці.

Які квартири можна придбати

Житловий комплекс — це три 17-поверхових будинки. Перша черга активно будується. Квартири в ЖК HOME & PARK приваблюють ергономічними плануваннями. Інвесторам пропонуються:

  • Однокімнатні квартири (28,64–57,84 кв. м) з просторою спальнею, кухнею-вітальнею і ванною кімнатою. Передбачено варіанти з однією-двома вбиральнями та лоджією / балконом, де можна облаштувати лаунж-зону з підвісним кріслом для читання або місце для занять йогою.
  • Двокімнатні квартири (68,91–80,71 кв. м) зі спальнею, вітальнею, ванною кімнатою та санвузлом, кухнею і лоджією та / або балконом. Є можливість купити помешкання з вбиральнею. Простору вдосталь, щоб організувати зони для сну, релаксу, творчості, ігор та спілкування.
  • Трикімнатні дворівневі квартири (93,53–119,96 кв. м) з двома спальнями, вітальнею, кухнею, двома ванними кімнатами, двома балконами / лоджіями, однією-трьома вбиральнями. Можна облаштувати стильну вітальню з декоративним каміном і домашнім кінотеатром, кабінет з інноваційною технікою, батьківську спальню з дизайнерськими меблями та дитячу кімнату з музичними інструментами.

Під час зведення будинку можна замовити перепланування житлового простору. Дозвільну документацію шукайте на офіційному сайті проєкту. Якщо ви зацікавлені в придбанні нерухомості в ЖК HOME & PARK Comfort House, звертайтеся до відділу продажів.

 
Коментарі (0)