ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГЯценюк пропонує на «кіотські» гроші купувати авто для поліції

Яценюк пропонує на «кіотські» гроші купувати авто для поліції

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк планує витрачати кошти, отримані Україною за Кіотським протоколом, на купівлю автомобілів для національної поліції. На його думку, це цілком відповідає умовам договору.

Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк доручив Міністерству екології та природних ресурсів провести переговори про використання частини залишку коштів, що Україна отримала за Кіотським протоколом, для придбання гібридних автомобілів для Національної поліції.

Придбання цих автомобілів, на думку голови уряду, відповідатиме умовам Кіотського протоколу і наступний транш Україна отримає двома частинами - на переоснащення столичного метрополітену та на придбання автомобілів для поліції.

«Ці гібридні автомобілі споживають мало бензину, мало роблять викидів, але роблять багато роботи для забезпечення безпеки громадян України і реформування Національної поліції», - додав Глава Уряду.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков підкреслив, що йдеться про придбання автомобілів-гібридів Toyota Prius та Toyota RAV-4. Міністр зазначив, що придбання цих автомобілів дасть змогу завершити реформу Національної поліції в цій частині. 

Арсеній Яценюк також нагадав, що за міжнародною програмою було модернізовано п’ять составів вагонів для Київського метрополітену. Він зазначив, що ці кошти вже пішли в місто, проте зараз Київ звернувся виділити додаткові гроші на ці цілі.

Глава Уряду запропонував провести переговори щодо можливості поділити загальний обсяг залишку коштів Кіотського протоколу на два окремі транші: перший, 70% - для переоснащення авто Нацполіціїї, а другий транш із коштів Кіотського протоколу - 30% - на модернізацію Київського метрополітену.

 

 
Коментарі (3)
Коля Пухов
31 Березня 2016 p. 16:28
Міліцію перейменували у поліцію для того, щоб у зв"язку з так званою "ліквідацією" держструктури (міліції) звільнити з роботи невгодних працівників. Невгодними працівниками, як правило, є ті, що заважають своєму начальству розкрадати бюджетні кошти. Крім того, цей маскарад відбувається ще й тому, щоб усі, хто постраждав від незаконних дій міліції, особливо під час президентства Януковича, залишилися без відповідного відшкодування. 
Михаил
01 Квітня 2016 p. 09:57
Ну есть там и нормальные ребята. Вон, котиков с деревьев снимают
Коля Пухов
01 Квітня 2016 p. 17:36
Кожна держустанова (юридична особа) регулярно проходить процедуру так званої "ліквідації" -- після переобліку держустанова змінює код ЄДРПОУ. При цьому всі укладені договори , в тому числі і трудові, з "ліквідованою" держустановою стають не дійсними. Думаю, що "ліквідація" держустанов є не чим іншим, як законодавчо закріпленим шахрайством: ви можете уявити ситуацію, щоб людина, яка має певні борги і обов"язки, раптом за своїм бажанням змінила свій паспорт, і тільки завдяки цьому відразу позбулася усіх своїх боргів і обов"язків?