ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГЯкщо Кабмін не відкриє ринки, це зроблять самі підприємці

Якщо Кабмін не відкриє ринки, це зроблять самі підприємці

У разі повного ігнорування потреб населення Кабміном підприємці самі почнуть відкривати продовольчі ринки

У разі повного ігнорування потреб населення Кабміном підприємці самі почнуть відкривати продовольчі ринки. Про це в коментарі ГолосUA повідомив політичний експерт Руслан Бізяєв.

«Акції протесту вже пішли. І якщо зараз українці побачать, що це працює і що в Херсоні аграрії доб'ються свого, а там дуже чекають результату своїх акцій, тому що ця область давала великі обсяги сільгосппродукції, то масштаб акцій протесту убуде більше. І ось тоді в Україні почнуться не локальні акції протесту окремих груп населення - в даному випадку, дрібних сільгоспвиробників, перукарів, а бунти по всій Україні », - сказав аналітик.

Р.Бізяев додав, що в Україні дрібні сільгосппідприємства всього через місяць карантину стануть банкрутами, тому що у людей закінчуються гроші.

«З одного боку, ніби як пік епідемії коронавируса очікується в Україні в найближчі 2 тижні. І з медичної точки зору ніби як відкривати ринки не можна, тому що там будуть скупчення людей. А з економічної точки зору, якщо ще місяць в Україні триватиме карантин з супутніми обмеженнями на торгівлю на ринках - і дрібному і середньому бізнесу «тапки», - вважає експерт.

Нагадаємо, 26 квітня аграрії Херсонської області вирішили провести акцію протесту проти закриття профільних оптових ринків в регіоні і в Україні в цілому. Оптовий ринок у Великих Копанях заробив, але, за словами аграріїв, немає попиту через те, що оптові овочеві ринки в інших областях України через карантин не працюють.

 

 
Коментарі (0)