ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГЯнукович: розподіл коштів між регіонами має бути справедливим

Янукович: розподіл коштів між регіонами має бути справедливим

Державні кошти на підтримку регіонів повинні розподілятися справедливо – з урахуванням об’єктивного стану розвитку конкретних територій та їх потреб

Державні кошти на підтримку регіонів повинні розподілятися справедливо – з урахуванням об’єктивного стану розвитку конкретних територій та їх потреб.

На цьому Президент України Віктор Янукович наголосив у своєму виступі на відкритті десятої сесії Верховної Ради України шостого скликання, інформує прес-служба Глави держави.

«За моїм дорученням Уряд готує зміни до Державного бюджету України на 2012 рік, якими буде перерозподілено регіональні інвестиційні субвенції на зазначених засадах. У виконанні цього завдання розраховую на розуміння та підтримку депутатів», - сказав Президент.

За словами Глава держави, практика роботи над цьогорічним бюджетом продемонструвала застосування застарілих і непрозорих підходів до формування головного кошторису країни. «Це, насамперед, стосується використання ручного механізму розподілу коштів державної підтримки для регіонів», - підкреслив він.


Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)