ГоловнаНовини ЖКГТранспортЄБРР допоможе Львову відремонтувати дороги вздовж трамвайних колій

ЄБРР допоможе Львову відремонтувати дороги вздовж трамвайних колій

Документація на реконструкцію ділянок уже відіслана у ЄБРР для оголошення конкурсу на виконання робіт

Проектна документація на реконструкцію доріг у Львові вздовж трамвайних маршрутів №2 та №6 відправлена у ЄБРР.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Як повідомили у ЛКП «Львівавтодор», документація на реконструкцію ділянок уже відіслана у ЄБРР для оголошення конкурсу на виконання робіт.

Нагадаємо, йдеться про 7 ділянок доріг вздовж трамвайних маршрутів №2 та №7. Це вул. С. Бандери (від вулиці Генерала Т. Чупринки до вулиці М. Коперника), вулиці М. Коперника (від вулиці С. Бандери до школи № 9; вул. Личаківська (від вулиці І. Мечникова до вулиці Пасічної) з кільцем розвороту трамвая; вул. Чернівецька з кільцем розвороту трамвая; вул Городоцька(від вулиці Т. Шевченка до вулиці Шпитальної); вул. Б. Хмельницького (від площі Князя Ярослава Осмомисла до вулиці Мулярської), вул. Замарстинівської (від вулиці Мулярської до вулиці Гайдамацької); вул. Гайдамацька (від вулиці Замарстинівської до вулиці Б. Хмельницького), вул. Б. Хмельницького (від вулиці Гайдамацької до вулиці Промислової); вул. Промислової (від вулиці Б. Хмельницького до вулиці Волинської)

Уся документація була розроблена ДП «Львівдіпрокомунбуд» та ТзОВ «ЕА РЕНГ ПРОЕКТ» на замовлення управління капітального будівництва ЛМР у 2011 році, отримано позитивні експертні звіти державної експертизи.

Нагадаємо, минулого року у співпраці з ЄБРР у Львові реконструйовано вул.Городоцьку (від церкви Анни до церкви Ольги та Єлизавети), вул.Личаківську (від пл.Митної до вул. Заньковецької), вул. Коновальця-Мельника-Чупринки до вул. Київської.

 
Коментарі (0)