ГоловнаНовини ЖКГТранспортЄБРР видав кредит «Укрзалізниці»

ЄБРР видав кредит «Укрзалізниці»

Європейський банк реконструкції і розвитку надав ПАТ "Укрзалізниця" кредит на суму 150 млн. доларів

Європейський банк реконструкції і розвитку надав ПАТ "Укрзалізниця" кредит на суму 150 млн. доларів. Відповідний борг буде використаний для закупівлі до 6500 відкритих вантажних піввагонів загального призначення. Про це повідомила прес-служба ЄБРР.

Очікується, що дана інвестиційна програма забезпечить підтримку обсягів перевезення "Укрзалізниці", значно підвищить ефективність діяльності підприємства, а також скоротить викиди парникових газів. Це фінансування буде поєднуватися з реформою корпоративного управління "Укрзалізниці" і її дочірніх підприємствах. ЄБРР також допоможе "Укрзалізниці" в сертифікації і поліпшення процесів закупівель і впровадженні інформаційної системи енергоменеджменту, що дозволить підвищити загальну ефективність діяльності.

Уточнюється, що ці заходи будуть фінансуватися з Спеціального фонду акціонерів ЄБРР. Нагадаємо, як повідомляв "УРА-Інформ", Європейський банк реконструкції і розвитку поліпшив прогноз зростання валового внутрішнього продукту України з 3% до 3, 5%.

 

 
Коментарі (0)