ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаЕлектрогенерація в Україні залишається стабільним

Електрогенерація в Україні залишається стабільним

Українські електростанції наразі забезпечують споживання електроенергії на рівні робочого дня і всі види електростанцій працюють

 

Українські електростанції наразі забезпечують споживання електроенергії на рівні робочого дня і всі види електростанцій працюють. Про це повідомили у компанії "Укренерго".

За даними компанії, вироблення електроенергії достатньо для задоволення потреб країни, і продовжується незначний імпорт електроенергії.

Тим не менш, продовжуються роботи з відновлення працездатності електростанцій, які були пошкоджені внаслідок ракетних та дронових атак російських окупантів.

У разі зростання споживання в деяких регіонах країни можливі графіки погодинних відключень, щоб уникнути перевантаження обладнання.

Крім того, аварійні відключення можуть статися у Києві та Київській області для запобігання перевантаженню обладнання.

Тим часом в інших регіонах обмежень у мережах "Укренерго", які можуть призвести до потреби обмеження споживачів, поки що немає. Ліміти споживання в областях не перевищено.

 "Складною залишається ситуація у прикордонних районах Чернігівщини, Сумщини та регіонах вздовж лінії фронту, де ворог постійними артобстрілами пошкоджує розподільчі мережі. Тривають ремонтні роботи на всіх об'єктах "Укренерго", пошкоджених російськими атаками. Ми робимо все можливе, щоб якнайшвидше відновити надійність електропостачання", - додали в "Укренерго".

 

 

 
Коментарі (0)