ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГЕлектроенергія для бюджетників може подешевшати

Електроенергія для бюджетників може подешевшати

Ринок електричної енергії в Україні стартував 1 липня, в той же день пройшли перші торги по електроенергії на добу вперед

Ринок електричної енергії в Україні стартував 1 липня, в той же день пройшли перші торги по електроенергії на добу вперед.

Зниження ціни на ринку електроенергії призведе до того, що рахунки за електроенергію для шкіл, лікарень, дитячих садків, університетів, військових частин будуть меншими. Таке повідомлення оприлюднив у Facebook Офіс Президента.

"Останнім часом ми спостерігаємо зниження ціни на електричну енергію на ринку" на добу вперед ". Електроенергія за два місяці подешевшала майже на 14%, або більш ніж на 20 копійок.

Як результат - рахунки за електроенергію для шкіл, лікарень, дитячих садків, університетів, військових частин будуть меншими. Ми заощадимо кошти українських платників податків.

Дешевша електроенергія буде для малого, середнього, великого бізнесу, для водоканалів, електротранспорту та інших комунальних підприємств. І це важливо, адже собівартість їх товарів і послуг безпосередньо впливає на ціни і тарифи для всіх українців ", - заявляють в ОП.

А також додають, що від конкуренції "виграє кожен український споживач і українська економіка в цілому".

Нагадаємо, раніше "Центренерго" оголосило, що з листопада 90% своєї електроенергії буде продавати на "ринку на добу вперед" (РСП), а тільки 10% вироблення буде реалізуватися на ринку двосторонніх договорів.

 

 
Коментарі (0)