ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГЕлектроенергія для бізнесу подешевшала на 7,5%

Електроенергія для бізнесу подешевшала на 7,5%

Середньозважена добова ціна електроенергії на ринку "на добу вперед" (РСВ) в об'єднаній енергосистемі (ОЕС) України станом на 24 січня знизилася на 7,5%

 

Середньозважена добова ціна електроенергії на ринку "на добу вперед" (РСВ) в об'єднаній енергосистемі (ОЕС) України станом на 24 січня знизилася на 7,5%, або на 233,86 гривні/МВт-год до 2 869,65 гривні/ МВт-год у порівнянні з 17 січня.

Про це свідчать дані державного підприємства "Оператор ринку", повідомляють Українські Новини.

За вказаний період середньозважена ціна електроенергії на РСВ у межах "Бурштинського енергоострова" знизилася на 0,2%, або на 5,12 гривні/МВт-год до 2588,28 гривні/МВт-год.

Як повідомляли Українські Новини, середньозважена добова ціна електроенергії на ринку "на добу вперед" (РСВ) в об'єднаній енергосистемі (ОЕС) України станом на 17 січня знизилася на 2,7%, або на 86,35 гривні/МВт-год. 103,51 гривні/МВт-год. ​​порівняно з 10 січня.

12 листопада Національна комісія держрегулювання енергетики та комунальних послуг запровадила обмеження для трейдерів на обсяг максимального продажу електрики на РСВ на рівні, що не перевищує різницю між купівлею (та імпортом) електроенергії та її продажем (та експортом) на ринку двосторонніх договорів (ДД).

 

 

 
Коментарі (0)