ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГЕлектроенергія подорожчає вдвічі

Електроенергія подорожчає вдвічі

З 2019 року збільшиться і вартість електроенергії - подорожчання відбудеться мало не в 2 рази

Комунальні послуги в Україні продовжують дорожчати. Підвищення тарифу на газ - не єдиний приклад. З 2019 року збільшиться і вартість електроенергії - подорожчання відбудеться мало не в 2 рази.

З наступного року в країні почне свою роботу новий ринок електроенергії - комунальні підприємства зможуть самі вибирати постачальників у яких буду купувати Електроресурс, це допоможе розширити ринок ціноутворення. Тарифи залежатимуть від початкової ціни у постачальника.

За даними Національної Комісії електроенергетики, тариф на світло складе близько 1,85 грн за 100 кіловат. Нинішня ціна совтавляет 90 копійок. На даний момент Поки незрозуміло, тарифи виростуть відразу або будуть підвищуватися поступово. У НРЕКУ не виключили обидва варіанти розвитку подій. Експерти не виключають, що слідом за газом і світлом тарифи на воду теж "поповзуть вгору". Адже для видобутку і подачі холодної води необхідний струм - який якраз і дорожчає.

Раніше ми писали, що в жовтні поточного року в уряді планують переглянути ціну за газ для населення. Експерти прогнозують підвищення тарифів для всіх споживачів. Прем'єр міністр України Володимир Гройсман назвав основні призи підвищення тарифів на газ.

 

 
Коментарі (0)