ГоловнаГоловнеТранспортЕлектронний квиток набуває популярності

Електронний квиток набуває популярності

Пасажири залізниці все більше довіряють електронному квитку. У жовтні збільшилася кількість поїздів, на які можна здійснювати посадку із таким квитком.

«Укрзалізниця» розширила перелік поїздів, посадка на які здійснюється за електронними квитками. Відтепер дану послугу впроваджено у поїзді № 63/64 Харків – Київ – Харків. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі відомства.

Окрім цього, повідомляється, що у жовтні «Укрзалізниця» планує розширити перелік поїздів, на які можна придбати електронні квитки. Зокрема, до кінця року заплановано запровадити електронні квитки в усіх пасажирських поїздах внутрішнього сполучення.

Зараз оформити електронний квиток можна на 28 поїздів. Нагадаємо, із впровадженням електронних квитків 5 лютого 2013 року, щодобовий їх продаж збільшився у 4 рази. Якщо на початку впровадження послуги за добу пасажири купували в середньому 250 квитків, то у жовтні щодоби реалізується більше 1000 електронних квитків.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, відтепер пасажири «Укрзалізниці» з паперовою роздруківкою, зробленою самостійно, можуть здійснювати посадку на поїзд. Цей документ буде вважатися розрахунковим.

 
Коментарі (0)