ГоловнаНовини ЖКГТранспортЕлектронний квиток в метро Харкова має запрацювати з січня

Електронний квиток в метро Харкова має запрацювати з січня

За словами мера Харкова, електронний квиток в підземці запрацює з початку 2019 року

 

За словами мера Харкова, електронний квиток в підземці запрацює з початку 2019 року.

Єдиний електронний квиток почне діяти в харківському метро після Нового року. Про це заявив міський голова Геннадій Кернес, передає ЦТС з посиланням на Інтерфакс-Україна.

"Буквально з Нового року він буде впроваджений в дію. Вже роздані (електронні проїзні - ред.) Школярам для поїздки в метро, ​​пільговим категоріям громадян", - повідомив Кернес журналістам в середу.

Він пояснив, що у зв'язку зі змінами в законодавстві, в т. Ч. Що стосуються компенсації за проїзд пільговиків, було необхідно змінити програмне забезпечення системи електронного квитка. Саме з цим, за словами Кернеса, пов'язані неодноразові перенесення терміну введення e-ticket в метро.

Ще 21 грудня 2016 року Харківська міськрада дала згоду на укладення договору з інвестором для впровадження системи "Електронний квиток" в міському електротранспорті (метрополітені, трамваї, тролейбусі).

Система "Електронний квиток" була запущена в наземному міському електротранспорті 1 грудня 2017 року, проте багато пасажирів скаржилися, що не могли купити його через те, що термінали з продажу не працювали. Ті ж, кому вдалося купити електронний квитки, повідомляли про проблеми з роботою валідаторів.

Ввести електронний квиток в метро Харкова планувалося з 1 січня 2018 року, однак згодом ці терміни неодноразово переносилися.

 

 
Коментарі (0)