ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаЕнергетична система двадцятий день поспіль працює без дефіциту електроенергії

Енергетична система двадцятий день поспіль працює без дефіциту електроенергії

Ситуація з електроенергією в Україні стабілізувалась

 

Ситуація з електроенергією в Україні стабілізувалась. Двадцяти днів поспіль не вистачає.

В Україні ситуація з електроенергією поступово покращується. Немає дефіциту потужності протягом двадцяти днів поспіль, і його ще не передбачили.

У п’ятницю, 3 березня, повідомляє Ukrenergo.

Повідомляється, що споживання електроенергії зараз знаходиться на рівні регулярного робочого дня і повністю забезпечується українським поколінням та незначним імпортом.

Підкреслюється, що в даний час працюють усі типи електростанцій, тоді як обсяг доступних можливостей для генерації допомагає підвищити безпеку його роботи.

Зазначається, що Укренерго не вносив жодних обмежень у мережі, але вони можливі при зміні ситуації в енергетичній системі та різкого збільшення споживання.

Стало відомо, що в донецькому регіоні виникає проблеми з електропостачанням через російські обстріли та пошкодження мереж Oblenergo.

Коротше підсумовано, що енергозірки продовжують ремонтні роботи в усіх енергетичних системах, які раніше отримували шкоду від ракетних та безпілотників росіян: це потрібно для збільшення доступної потужності в енергетичній системі, підвищення надійності передачі електроенергії та потужності особистості регіони.

 

 

 
Коментарі (0)