ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаЕнергетична ситуація в регіонах станом на ранок 19 лютого

Енергетична ситуація в регіонах станом на ранок 19 лютого

Внаслідок отруєння чадним газом у Львові госпіталізовано чотирьох людей; графіки відключень електроенергії не застосовуються
Внаслідок отруєння чадним газом у Львові госпіталізовано чотирьох людей; графіки відключень електроенергії не застосовуються, пише "Україна Комунальна". 
 
ЛЬВІВСЬКА ОБЛАСТЬ
 
У м. Львів з підозрою на отруєння чадним газом госпіталізовано двох дорослих та двох неповнолітніх дітей. Припинено подачу газу до газового обладнання у помешканні.
 
ДНІПРОПЕТРОВСЬКА ОБЛАСТЬ
 
Внаслідок бойових дій знеструмлено 38 споживачів.
 
Через пошкодження газорозподільних мереж внаслідок ворожих обстрілів відключено трьох споживачів.
 
ДОНЕЦЬКА ОБЛАСТЬ
 
Після ворожих обстрілів знеструмлювалися 4,7 тисячі споживачів у 3 населених пунктах. Ремонтні бригади заживили 4,4 тисячі споживачів. Залишаються без світла 77 населених пунктів. Також внаслідок пошкоджень газорозподільних мереж відключено 10 споживачів.
 
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ
 
У м. Бердичів в одному з багатоквартирних будинків відключено від газопостачання 16 квартир через потрапляння до газопроводу води.
 
З технологічних причин у двох населених пунктах Житомирщини відключено від газопостачання 104 абоненти.
 
МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ
 
Минулої доби з технологічних причин відключалась повітряна лінія 150 кВ. Через бойові дії залишаються знеструмленими два юридичних споживачі.
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСТЬ
 
В одному з населених пунктів внаслідок несанкціонованого проведення земляних робіт пошкоджено газопровід. Без газопостачання залишилися 50 споживачів.
 
СУМСЬКА ОБЛАСТЬ
 
Енергетики включили в роботу дві повітряні лінії 10 кВ, які напередодні вимикалися через артобстріл. Частково заживлено один населений пункт (1132 споживачі). Відновлення інших електромереж розпочнеться, щойно дозволить безпекова ситуація.
 
Внаслідок пошкоджень газорозподільних мереж, що сталися через ворожі обстріли, відключено 5 споживачів.
 
ТЕРНОПІЛЬСЬКА ОБЛАСТЬ
 
У м. Почаїв через те, що сторонні особи перекрили засувку на розподільному газопроводі, відключалося газопостачання у 83 житлових будинках. На місце події викликали поліцію.
 
ХАРКІВСЬКА ОБЛАСТЬ
 

Минулої доби через бойові дії знеструмлено 3785 абонентів. Загалом по області без світла внаслідок ворожих обстрілів майже 20 тисяч споживачів. 

 
Коментарі (0)