ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаЕнергоатом може забезпечити до 60% потреб в електроенергії

Енергоатом може забезпечити до 60% потреб в електроенергії

Атомна генерація була і залишається основою вітчизняної електроенергетики, потужним стимулом для розвитку економіки України

На сьогодні українські атомні електростанції виробляють понад половину всієї електроенергії в державі, але їхній потенціал дає змогу задовольняти до 60% потреби українських споживачів в електроенергії.

Про це сказав голова українського уряду Володимир Гройсман, вітаючи ДП «НАЕК «Енергоатом» з 20-річчям, передає Укрінформ з посиланням на прес-службу компанії.

«На сьогодні українські атомні електростанції виробляють понад половину всієї електроенергії в державі, але їх потенціал дає змогу задовольняти до 60 відсотків потреби українських споживачів у безпечній та екологічно чистій електроенергії», - сказав Гройсман.

За його словами атомна генерація була і залишається основою вітчизняної електроенергетики, потужним стимулом для розвитку економіки України.

« НАЕК «Енергоатом» є не тільки одним із лідерів української економіки, але й зразком компанії, яка піклується про майбутні покоління, створює нові, високі стандарти соціально орієнтованої діяльності», - додав прем’єр.

 

 
Коментарі (0)