ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетика«Енергоатом» розпочинає співпрацю з аргентинською компанією

«Енергоатом» розпочинає співпрацю з аргентинською компанією

«Енергоатом» та аргентинська атомна енергетична компанія Nucleoelectrica Argentina підписали меморандум про науково-технічне співробітництво в сфері атомної енергетики

«Енергоатом» та аргентинська атомна енергетична компанія Nucleoelectrica Argentina підписали меморандум про науково-технічне співробітництво в сфері атомної енергетики.

Президент Національної атомної енергогенеруючої компанії «Енергоатом» Юрій Недашковський і президент аргентинської атомної енергогенеруючої компанії Nucleoelectrica Argentina Рубен Омар Семмолони підписали меморандум про науково-технічне співробітництво в сфері атомної енергетики. 

Про це повідомляє прес-служба «Енергоатому».

Меморандум був підписаний сторонами 27 жовтня 2016 року під час офіційного візиту делегації НАЕК «Енергоатом» на АЕС Атуча (Аргентина).

Згідно з повідомленням, меморандум передбачає науково-технічне співробітництво сторін у галузі мирного використання атомної енергії, обмін досвідом будівництва і безпечної експлуатації АЕС, включаючи питання підвищення безпеки, поводження з відпрацьованим ядерним паливом (ВЯП) та радіоактивними відходами (РАВ), реконструкції і модернізації, продовження термінів експлуатації АЕС, підготовку експлуатаційного і ремонтного персоналу.

Нагадаємо, за словами А.Калашник, Україні у галузі геології потрібні інновації та підтримка власного наукового потенціалу.

 

 
Коментарі (0)