ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаЕнергоатом залучить до управління компанією американських партнерів

Енергоатом залучить до управління компанією американських партнерів

Керівництво Енергоатому вважає, що до управління компанією можуть бути залучені іноземні структури. Це може стати можливим в процесі корпоратизації компанії.

Процес корпоратизації ДП «НАЕК «Енергоатом» передбачає можливість участі в управлінні компанією західних партнерів, у тому числі американських.

Про це заявив президент НАЕК «Енергоатом» Юрій Недашковський, виступаючи на зустрічі Євразійського центру Атлантичної ради в США, йдеться у повідомленні Укрінформ.

«Передбачається створення публічного акціонерного товариства, 100 відсотків акцій якого належатимуть державі. Ми зацікавлені в тому, щоб законодавство, яке регулюватиме процес корпоратизації Енергоатома, передбачало можливість участі в управлінні компанією наших західних партнерів, в тому числі американських», - зазначив Недашковський.

Нагадаємо, що Атлантична рада США (Atlantic Council) – це американська некомерційна організація, неурядовий інформаційно-аналітичний центр, основним завданням, якого є вирішення економічних і політичних викликів XXI століття в галузі міжнародних відносин. Однією з програм, що реалізуються Атлантичною радою США, є Євразійський центр, який був заснований в 2009 році і сприяє розвитку діалогу між лідерами регіонів, ключових громад і міжнародними лідерами. Євразійський центр охоплює країни Східної Європи, Каспійсько-Чорноморського басейну і Центральної Азії.

 

 
Коментарі (0)