ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаЕнергоблок №2 Южно-Української АЕС відключили від енергомережі

Енергоблок №2 Южно-Української АЕС відключили від енергомережі

Вчора,24 листопада о 17:51 енергоблок №2 Южно-Української АЕС було відключено від енергомережі для проведення середнього планово-попереджувального ремонту тривалістю 91 добу

Вчора,24 листопада о 17:51 енергоблок №2 Южно-Української АЕС було відключено від енергомережі для проведення середнього планово-попереджувального ремонту тривалістю 91 добу. 

Про це повідомили у прес-службі Енергоатому.

«На момент відключення радіаційній фон на промисловому майданчику Южно-Української АЕС знаходиться на рівні природних фонових значень, які були заміряні до пуску атомної станції, та на 24 листопада складає 0,11 мкЗв/год. Викиди та скиди радіоактивних речовин в навколишнє середовище не перевищували встановлених допустимих значень», — йдеться у повідомленні.

Водночас, у відомстві зазначили, що енергоблоки № 1 та № 3 Южно-Української АЕС працюють без зауважень у заданому режимі.

Нагадаємо , що 9 жовтня енергоблок №2 Хмельницької АЕС теж було відключено від енергомережі для проведення планового середнього ремонту. У відповідності з графіком ремонтів діючих енергоблоків АЕС України, завершення ремонтних робіт і підключення енергоблоку до мережі заплановано на 29 листопада 2016 року.

 

 
Коментарі (0)